Vos en Haas Redden het Bos

70 Minuten | Familiefilm, Animatie | Nederlands
In het bos gebeuren rare dingen. Uil is plotseling verdwenen, en uit het niets is er een groot meer verschenen. Vos en Haas zijn vastberaden om uit te zoeken wat er aan de hand is. Terwijl ze op zoek zijn naar hun vriend Uil, ontmoeten ze een groep ondeugende ratten die hen naar de geheime schuilplaats van de slimme Bever brengen. Daar ontdekken ze een verborgen onderwaterparadijs! Maar al gauw realiseren ze zich dat dingen niet zijn zoals ze lijken. Zullen Vos en Haas op tijd een uitweg vinden? Kunnen ze het bos redden? Dit avontuur zit vol komische en hartverwarmende momenten.
Regie: Mascha Halberstad
Met: Iliass Ojja (Stem), Ilse Warringa (Stem), Remko Vrijdag (Stem), Sigrid ten Napel (Stem), Alex Klaasen (Stem), Finn Poncin (Stem)

Trailer

Tijden en tickets

zaterdag
25-05
13:15
Vos En Haas Redden Het Bos St 13 Jpg Sd Low Vos En Haas Redden Het Bos St 14 Jpg Sd Low Vos En Haas Redden Het Bos St 15 Jpg Sd Low Vos En Haas Redden Het Bos St 12 Jpg Sd Low Vos En Haas Redden Het Bos St 11 Jpg Sd Low Vos En Haas Redden Het Bos St 10 Jpg Sd Low Vos En Haas Redden Het Bos St 1 Jpg Sd Low

Gerelateerde films

Lassie: Een Nieuw Avontuur
Dikkie Dik en de verdwenen knuffel
Garfield (NL)

Acties en evenementen