Evenementen

Voor veel mensen is Kerst de mooiste tijd van het jaar. Dit jaar begint de kerstvreugde al vroeg met de bioscoopspecial André Rieu's White Christmas op 9 en 10 december. Het wordt een feest om nooit te vergeten. Extra voorstelling op 10 december!

Lees meer

Op 14 december gaat 'De Tatta's 2' in première. Om alvast in de stemming te komen kun je op woensdag 13 december eerst 'De Tatta's' nog een keer in de bioscoop zien, met aansluitend een voorpremière van 'De Tatta's 2'!

Lees meer

Op woensdag 31 januari organiseert Cineworld een Ladies Night met 'Verliefd op Bali', de langverwachte derde film in de zeer populaire Verliefd Op-serie van romkom koning Johan Nijenhuis.

Lees meer

Zie de film voor het laatst! Mis hem niet. Op de doordeweekse avonden óf vrijdagmiddag voor € 5,-

Lees meer

Naar de film als het niet te druk is. Herontdek de magie van het witte doek en laat u in ontspannen sfeer meeslepen door de verhalen, de sfeer, de muziek en de acteurs van speciaal voor u geselecteerde topfilms uit ons programma! Voor maar € 8,25 incl. koffie en cake.

Lees meer

Geniet van de prachtige producties van The Royal Opera House, live vanuit Londen op het grote doek. Het nieuwe seizoen 2023 / 2024 is nu bekend!

Lees meer