Evenementen

.

Wil jij kans maken op 2 tickets voor de eerste screening van de nieuwe Nederlandse thriller van de makers van Loft, bij Cineworld Beverwijk op maandag 22 augustus om 19:30 uur?

Lees meer

Speciaal voor de echte fans vertonen we op 24 augustus éénmalig alle voorgaande delen van de 'After'-filmreeks achter elkaar, met uiteraard aansluitend de première van het vierde deel. Je kunt er ook voor kiezen om alleen de laatste twee films te zien, kies daarvoor de 'Mini Marathon.

Lees meer

Het wachten is voorbij! Na twee lange jaren treedt André Rieu weer op in zijn geboorteplaats Maastricht. Happy Days are Here Again! Op 27 en 28 augustus te zien in Cineworld.

Lees meer

Op woensdag 7 september organiseert Cineworld een Ladies Night met de première van 'Soof 3'. Maar liefst een week vóór de officiële première kun je genieten van dit langverwachte derde hoofdstuk in het leven van Soof!

Lees meer

Zie de film voor het laatst! Mis hem niet.

Lees meer

Naar de film als het niet te druk is. Herontdek de magie van het witte doek en laat u in ontspannen sfeer meeslepen door de verhalen, de sfeer, de muziek en de acteurs van speciaal voor u geselecteerde topfilms uit ons programma! Voor maar € 7,50 incl. koffie en cake of gevulde koek.

Lees meer

Geniet van de prachtige producties van The Royal Opera House, live vanuit Londen op het grote doek. Het nieuwe seizoen 2022 / 2023 is nu bekend!

Lees meer