Evenementen

Overzicht van alle speciale voorstellingen en evenementen.

Ladies Night: De Mooiste Dag

Op woensdag 12 juni organiseert Cineworld een Ladies Night met 'De Mooiste Dag'. Bij deze voorpremière ontvang je een welkomstdrankje en hapjes bij binnenkomst, kun je gezellig shoppen bij verschillende kraampjes en krijg je van ons een leuke goodiebag mee naar huis. Bovendien maak je kans op mooie prijzen bij de loterij in de zaal!

Meer info

Macbeth: Ralph Fiennes & Indira Varma

Tony en BAFTA-winnaar Ralph Fiennes (Antony & Cleopatra, Schindler's List, Coriolanus) en Olivier Award-winnaar Indira Varma (Present Laughter, Game of Thrones, Luther) schitteren in een gloednieuwe productie van William Shakespeare’s Macbeth.

Meer info

Carmina Burana

Een live registratie van het wereldberoemde muzikale meesterwerk Carmina Burana van Carl Orff, uitgevoerd door het meer dan 100 mensen tellende Nationale Opera en Ballet van Oekraïne (Odessa).

Meer info

André Rieu's 2024 Maastricht Concert: Power of Love

André Rieu is er klaar voor om u te verrassen met zijn nieuwe bioscoopconcert ‘Power of Love’. Vanuit zijn pittoreske thuisstad Maastricht presenteert de koning van de wals een spectaculair concert op het grote doek dat u absoluut gezien moet hebben.

Meer info

Laatste Kans - Tickets € 6,-

Elke week moeten we afscheid nemen van mooie films. Van humor tot horror en van actie tot drama. Om de pijn te verzachten heeft Cineworld elke week Laatste Kans voorstellingen. Je kunt de film voor het laatst zien, en dat voor slechts € 6,-

Meer info

50+ voorstellingen

Naar de film als het niet te druk is. Herontdek de magie van het witte doek en laat u in ontspannen sfeer meeslepen door de verhalen, de sfeer, de muziek en de acteurs van speciaal voor u geselecteerde topfilms uit ons programma! Voor maar € 9,- incl. koffie en cake.

Meer info

Royal Opera House Live

Geniet van de prachtige producties van The Royal Opera House, live vanuit Londen op het grote doek. Het nieuwe seizoen 2023 / 2024 is nu bekend!

Meer info