Evenementen

Roger Waters, medeoprichter en songwriter van Pink Floyd en het creatieve brein achter de band, presenteert zijn lang verwachte film: Us + Them. Een spectaculaire visuele productie met adembenemende audio in dit onmisbare bioscoopevenement. Alleen te zien op 2 en 6 oktober 2019.

Lees meer

Op 9 oktober 2019 presenteert Trafalgar Releasing: S&M2. Een viering van het 20ste jubileumjaar van Metallica’s baanbrekende S&M concerten en album opgenomen met het San Francisco Symphony Orchestra dat je gezien moet hebben.

Lees meer

Op woensdag 16 oktober kun je als eerste genieten van de nieuwe Nederlandse komedie 'Wat Is Dan Liefde', met Elise Schaap in de hoofdrol.

Lees meer

Beleef iconische afleveringen, exclusieve interviews en nog nooit eerder vertoonde beelden voor het eerst en eenmalig op het grote doek op zondag 20 oktober.

Lees meer

André Rieu nodigt het bioscooppubliek over de hele wereld uit om samen zijn verjaardag te vieren op 18 en 19 januari 2020. Tickets verkrijgbaar vanaf maandag 28 oktober, 15:00 uur.

Lees meer

Zie de film voor het laatst! Mis hem niet.

Lees meer

Naar de film als het niet te druk is. Herontdek de magie van het witte doek en laat u in ontspannen sfeer meeslepen door de verhalen, de sfeer, de muziek en de acteurs van speciaal voor u geselecteerde topfilms uit ons programma! Voor maar € 7,00 naar de 50plus voorstelling. Incl. koffie en cake.

Lees meer

Het seizoen 2019/2020 van The Royal Opera House is bekend! Tickets zijn nu verkrijgbaar.

Lees meer