Zaal Huren

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw congres, seminar, receptie, diner, feest, productlancering of personeelsuitje? Dan bent u bij Cineworld aan het juiste adres om van uw evenement een beleving te maken. Ieder evenement is uniek en stemmen we volledig af op uw organisatie en wensen.

Zoekt u naar een intieme, kleine zaal met 110 comfortabele stoelen of juist een grote zaal met 300 stoelen en een podium voor een spreker of optreden? Cineworld is vooruitstrevend op het gebied van film, comfort, gastgerichtheid en beeld en geluid. Ons theater samen met Grand Café Cineac heeft alles om van uw evenement een succes te maken.


Onze locaties lenen zich uitstekend voor bijvoorbeeld:

* Seminars

* Presentaties

* Conferenties

* Workshops

* Productlanceringen

* Besloten filmvoorstellingen

Alles wat er nodig is voor een geslaagd evenement is bij Cineworld aanwezig. Naast de aankleding en begeleiding mag natuurlijk de catering niet ontbreken. Wij kunnen de gehele catering van uw evenement tot in de puntjes verzorgen. Van een uitgebreide lunch, brunch, diner of buffet tot een borrel met bittergarnituur in één van onze prachtige foyers.

Contact
Diverse bedrijven zijn u al voorgegaan en hebben een geslaagd evenement achter de rug bij Cineworld. Wij staan met veel enthousiasme klaar om ook van uw evenement een succes te maken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en de prijzen? Aarzel niet en neem direct vrijblijvend contact met ons op:

E: ndidden@cineworld.nl

T: 0251-272422