Het muizenhuis - Sam en Julia in de bioscoop

60 Minuten | Kinderfilm | Nederlands

KLEUTERBIOS: GELUID ZACHTER, LICHT AAN, TICKETS € 6,-

Het Muizenhuis – Sam en Julia in de bioscoop is een compilatie van acht afleveringen waarvan 6 afleveringen nooit eerder vertoond zijn. De muizen Sam en Julia beleven spannende avonturen binnen de wereld van Het Muizenhuis. Ze ontrafelen eilandgeheimen, leren magische goocheltrucs en ontdekken verborgen mysteries. Ze zien zelfs hoe een regenboog ontstaat, gaan sterrenkijken en leren leuke danspasjes! Tussen al deze geweldige belevenissen leren Sam en Julia waardevolle lessen over vriendschap en verdraagzaamheid. Ze versterken hun band en maken prachtige herinneringen samen.
Regie: Regis Vidal
Met: Fred Meijer (Stem), Vlinder de Jong (Stem), Noah Fontijn (Stem), Melise de Winter (Stem), Ewout Eggink (Stem), Edna Kalb (Stem), Paul Disbergen (Stem), Rosemarie Voogt (Stem), Lotta Pillitu (Stem), Moos Langes (Stem), Jack Bouman (Stem), Renee van Wegberg (Stem), Shayne Bakker (Stem)

Trailer

Tijden en tickets

vrijdag
24-05
13:45
zaterdag
25-05
13:45
zondag
26-05
13:45
Het Muizenhuis Sam En Julia In De Bioscoop St 1 Jpg Sd Low Het Muizenhuis Sam En Julia In De Bioscoop St 2 Jpg Sd Low Het Muizenhuis Sam En Julia In De Bioscoop St 3 Jpg Sd Low Het Muizenhuis Sam En Julia In De Bioscoop St 8 Jpg Sd Low Het Muizenhuis Sam En Julia In De Bioscoop St 7 Jpg Sd Low Het Muizenhuis Sam En Julia In De Bioscoop St 5 Jpg Sd Low Het Muizenhuis Sam En Julia In De Bioscoop St 4 Jpg Sd Low Het Muizenhuis Sam En Julia In De Bioscoop St 6 Jpg Sd Low Het Muizenhuis Sam En Julia In De Bioscoop St 10 Jpg Sd Low Het Muizenhuis Sam En Julia In De Bioscoop St 11 Jpg Sd Low Het Muizenhuis Sam En Julia In De Bioscoop St 9 Jpg Sd Low Het Muizenhuis Sam En Julia In De Bioscoop St 14 Jpg Sd Low Het Muizenhuis Sam En Julia In De Bioscoop St 13 Jpg Sd Low Het Muizenhuis Sam En Julia In De Bioscoop St 12 Jpg Sd Low

Gerelateerde films

Kung Fu Panda 4 (NL)

Acties en evenementen