Op 7, 8 en 9 december kun je bij Cineworld ruim een week vóór de officiële release al genieten van de nieuwe Nederlandse romantische komedie 'Zwaar Verliefd! 2', tijdens de prosecco premières in Cineworld!

Je kunt deze exclusieve voorpremières bijwonen voor de reguliere ticketprijs, en je ontvangt daarbij een glaasje bubbels bij binnenkomst! Ben je wel weer eens toe aan een gezellig avondje uit met een heerlijke luchtige feelgood film? Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

In de luchtige feelgoodfilm Zwaar Verliefd! 2 gaan Isa (Barbara Sloesen) en Ruben (Jim Bakkum) samenwonen. De spanning en romantiek maken plaats voor intimiteit, maar ook voor dagelijkse sleur en realiteit. Isa en Ruben zijn nog steeds dolverliefd, maar hun verschillende achtergrond en interesses blijven hun liefde op de proef stellen. Wat als dan uit het niets de perfecte man voor Isa, dierenarts Hugo (Frederik Brom), zich aandient en Ruben een wel heel aantrekkelijke timmerklus aangeboden krijgt?

Zwaar-Verliefd-2_ps_1_jpg_sd-low

KLIK HIER VOOR TICKETS