Naar de film als het niet te druk is. Herontdek de magie van het witte doek en laat u in ontspannen sfeer meeslepen door de verhalen, de sfeer, de muziek en de acteurs van speciaal voor u geselecteerde topfilms uit ons programma! Voor maar € 7,00 naar de 50plus voorstelling. Incl. koffie en cake.

Lees meer

Zie de film voor het laatst! Mis hem niet.

Lees meer

Cineworld heeft samen met McDonald's Beverwijk twee super aanbiedingen, voor zowel kinderen als volwassenen!

Lees meer

Onze vaste bezoekers kunnen met de rittenkaart nog goedkoper naar de film.

Lees meer

Het seizoen 2019/2020 van The Royal Opera House is bekend! Tickets zijn nu verkrijgbaar.

Lees meer

Met de Nationale Bioscoopbon geeft u iemand een actievolle, grappige of een romantische avond cadeau.

Lees meer

Vanaf nu kan je altijd voordelig genieten van familiefilms in Cineworld. Tickets € 7,50, ook voor volwassenen!

Lees meer

Maak je avondje film compleet met één van onze arrangementen.

Lees meer

In verband met het Coronavirus heeft filmdistributeur Universal besloten om de première van No Time To Die uit te stellen naar november 2020. Dit houdt in dat de nachtpremière in de nacht van 1 op 2 april NIET DOORGAAT! Gekochte tickets kunnen bij de kassa van Cineworld worden geretourneerd.

Lees meer

Na zijn zeer succesvolle 70ste verjaardagsconcert in de bioscoop nodigt André Rieu jou en al je dierbaren ditmaal uit voor een spectaculaire muzikale avond vanuit zijn woonplaats Maastricht, op 1 en 2 augustus 2020. Tickets verkrijgbaar vanaf maandag 11 mei, 15:00 uur.

Lees meer

Wegens de nieuwe afgekondigde maatregelen vanuit de overheid, sluiten de bioscopen in Nederland per direct hun zalen. Dit om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dat betekent dat ook Cineworld in ieder geval tot 6 april gesloten blijft. Grand Café Cineac is geopend voor afhaalgerechten.

Lees meer