Vijf jaar na 'Spectre' keert Daniel Craig terug als Ian Flemmings James Bond 007 in 'No Time to Die' vanaf donderdag 2 april! In de 25e James Bond-film No Time to Die heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie.

No-Time-to-Die_st_8_jpg_sd-low_Copyright-2019-DANJAQ-LLC-AND-MGM-ALL-RIGHTS-RESERVED No-Time-to-Die_st_6_jpg_sd-low_Copyright-2019-DANJAQ-LLC-AND-MGM-ALL-RIGHTS-RESERVED No-Time-to-Die_st_9_jpg_sd-low_Copyright-2019-DANJAQ-LLC-AND-MGM-ALL-RIGHTS-RESERVED No-Time-to-Die_st_3_jpg_sd-low_Copyright-2019-DANJAQ-LLC-AND-MGM-ALL-RIGHTS-RESERVED

Speciaal voor de grootste fans die niet langer kunnen wachten, vertoont Cineworld de film als eerste in de nacht van 1 op 2 april tijdens een nachtelijke première om 0:07 uur! Wees er snel bij voor beste plaatsen via onderstaande link:

KLIK HIER VOOR TICKETS