Naar de film als het niet te druk is. Herontdek de magie van het witte doek en laat u in ontspannen sfeer meeslepen door de verhalen, de sfeer, de muziek en de acteurs van speciaal voor u geselecteerde topfilms uit ons programma! Voor maar € 7,00 naar de 50plus voorstelling. Incl. koffie en cake.

Lees meer

Zie de film voor het laatst! Mis hem niet.

Lees meer

Cineworld heeft samen met McDonald's Beverwijk twee super aanbiedingen, voor zowel kinderen als volwassenen!

Lees meer

Onze vaste bezoekers kunnen met de rittenkaart nog goedkoper naar de film.

Lees meer

Het seizoen 2019/2020 van The Royal Opera House is bekend! Tickets zijn nu verkrijgbaar.

Lees meer

Met de Nationale Bioscoopbon geeft u iemand een actievolle, grappige of een romantische avond cadeau.

Lees meer

Vanaf nu kan je altijd voordelig genieten van familiefilms in Cineworld. Tickets € 7,50, ook voor volwassenen!

Lees meer

Maak je avondje film compleet met één van onze arrangementen.

Lees meer

André Rieu nodigt het bioscooppubliek over de hele wereld uit om samen zijn verjaardag te vieren op 18 en 19 januari 2020. Tickets nu verkrijgbaar.

Lees meer

Op woensdag 27 november kun je als eerste genieten van de nieuwe Nederlandse komedie 'Huisvrouwen Bestaan Niet 2', dé feelgood film van de feestdagen!

Lees meer

Warner Bros. Pictures Nederland brengt de filmversie van Western Stars, het nieuwste album van Bruce Springsteen. Extra voorstelling op zondag 24 november!

Lees meer

Op maandag 18 november heb je als trouwe fan de kans om de langverwachte film 'Penoza: The Final Chapter' maar liefst 10 dagen voor de officiële release al te zien, inclusief een livestream vanaf de rode loper tijdens de landelijke première in Amsterdam!

Lees meer

Op vrijdag 29 november kun je de film als allereerste zien, inclusief een livestream vanaf de rode loper bij de landelijke première in Almere!

Lees meer