Naar de film als het niet te druk is. Herontdek de magie van het witte doek en laat u in ontspannen sfeer meeslepen door de verhalen, de sfeer, de muziek en de acteurs van speciaal voor u geselecteerde topfilms uit ons programma! Voor maar € 8,25 incl. koffie en cake.

Lees meer

Zie de film voor het laatst! Mis hem niet. Op de doordeweekse avonden óf vrijdagmiddag voor € 5,-

Lees meer

Onze vaste bezoekers kunnen met de rittenkaart nog goedkoper naar de film.

Lees meer

Geniet van de prachtige producties van The Royal Opera House, live vanuit Londen op het grote doek. Het nieuwe seizoen 2023 / 2024 is nu bekend!

Lees meer

Met de Nationale Bioscoopbon geeft u iemand een actievolle, grappige of een romantische avond cadeau.

Lees meer

Maak je middag/avondje film compleet met één van onze arrangementen.

Lees meer

Cineworld heeft samen met McDonald's Beverwijk twee super aanbiedingen, voor zowel kinderen als volwassenen!

Lees meer

Voor veel mensen is Kerst de mooiste tijd van het jaar. Dit jaar begint de kerstvreugde al vroeg met de bioscoopspecial André Rieu's White Christmas op 9 en 10 december. Het wordt een feest om nooit te vergeten. Extra voorstelling op 10 december!

Lees meer

Op woensdag 31 januari organiseert Cineworld een Ladies Night met 'Verliefd op Bali', de langverwachte derde film in de zeer populaire Verliefd Op-serie van romkom koning Johan Nijenhuis.

Lees meer

Op 14 december gaat 'De Tatta's 2' in première. Om alvast in de stemming te komen kun je op woensdag 13 december eerst 'De Tatta's' nog een keer in de bioscoop zien, met aansluitend een voorpremière van 'De Tatta's 2'!

Lees meer