Vanwege de nieuwe coronamaatregelen zoals deze op vrijdag 26 november door het kabinet zijn aangekondigd, sluiten wij vanaf zondag 28 november dagelijks om 17:00 uur. Daarnaast gelden vanaf dat moment de volgende maatregelen:

  • Een toegangscheck voor bezoekers vanaf 13 jaar. De toegang tot de bioscoop zal alleen verleend worden op vertoon van een geldige QR-code uit de CoronaCheck app en vanaf 14 jaar in combinatie met een geldig ID (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs). Kinderen t/m 12 jaar worden niet gecontroleerd voor toegang tot de bioscoop. 
  • Bezoekers vanaf 18 jaar dienen onderling 1,5m afstand te houden tussen verschillende gezelschappen. Dit betekent automatisch ook dat er een beperkte capaciteit per zaal beschikbaar is. Wij verkopen per zaal maximaal een derde van de capaciteit. 
  • Om die reden geldt er ook een vrije plaatskeuze vanaf maandag 29 november. U reserveert of koopt dus alleen het aantal tickets. Vervolgens kunt u zelf uw plaats uitkiezen in de zaal met inachtneming van de 1,5m afstand t.o.v. andere gezelschappen. Indien nodig zullen onze medewerkers hierbij assisteren.
  • Mondkapjes zijn verplicht, maar mogen af wanneer u zit.
Reeds gekochte tickets
Indien u al tickets heeft gekocht voor een voorstelling die door de nieuwe maatregelen niet kan doorgaan (met een aanvangstijd na 17:00 uur), kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op DEZE pagina. U kunt uw gekochte tickets ook direct retourneren bij onze kassa; deze zal voorlopig dagelijks geopend blijven van 12:00-17:00 uur. Tijdens deze openingstijden zijn wij ook telefonisch bereikbaar via 0251-223435. Alle (nog niet betaalde) reserveringen komen te vervallen.