Evenementen

Speciaal voor de echte fans vertonen we op 24 augustus éénmalig alle voorgaande delen van de 'After'-filmreeks achter elkaar, met uiteraard aansluitend de première van het vierde deel. Je kunt er ook voor kiezen om alleen de laatste twee films te zien, kies daarvoor de 'Mini Marathon.

After (13:30 - 15:30 uur)
"After your first, life will never be the same". Wanneer de verlegen Tessa de mysterieuze bad boy Hardin ontmoet, valt ze als een blok voor hem. Ondanks alle waarschuwingen beginnen de twee een relatie. Hardin zet haar wereld op zijn kop, maar wat weet ze eigenlijk van hem?

After We Collided (15:45 - 17:30 uur)
Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) en Tessa Young (Josephine Langford) verwerken hun break up op hun eigen manier. Terwijl Hardin terugvalt in slechte gewoontes heeft Tessa nieuw zelfvertrouwen gekregen en begint ze aan haar droomstage bij uitgeverij Vance.

After We Fell (18:45 - 20:25 uur)
In het derde deel van de After serie begint Tessa aan een spannend nieuw hoofdstuk in haar leven. Ze is aangenomen voor een droombaan in Seattle en bereidt zich voor op haar verhuizing.

After Ever Happy (20:45 - 22:20 uur)
In het vierde deel van de After-serie worden Tessa en Hardin gedwongen om volwassen te worden. Ze zijn tegen alle verwachtingen in nog bij elkaar, maar het spant er nu om of hun liefdesverhaal zal eindigen als een sprookje, of dat hun gepassioneerde maar giftige relatie definitief tot een einde komt.

KLIK HIER VOOR TICKETS VOOR DE MINI MARATHON (DEEL 3 EN 4)

 

KLIK HIER VOOR TICKETS VOOR DE MEGA MARATHON (ALLE DELEN)


Alleen directe verkoop via bovenstaande links of aan de kassa van Cineworld. Reserveren is niet mogelijk.