Acties


Het Basis arrangement
bestaande uit:
Een film naar keuze, keuze uit de volgende hoofdgerechten: een variërend kipgerecht, saté (twee stokken), een vegetarisch gerecht, of het gerecht van de maand en daarbij een drankje in het restaurant (tappils/huiswijn/frisdrank/koffie/thee).

Dit alles voor slechts € 34,-
(ook verkrijgbaar als cadeau)

 basis

Het V.I.P. arrangement
bestaande uit:
Een film naar keuze, met daarbij een consumptie aan het buffet (tappils/frisdrank/wijn of popcorn). In ons Grand Café kunt u een keuze maken uit een voor- of nagerecht en een hoofdgerecht van onze uitgebreide kaart. Uiteraard onder het genot van een drankje  (tappils/huiswijn/frisdrank/koffie/thee). Uzelf een avondje een VIP voelen hoeft niet duur te zijn!

Dit alles voor slechts € 52,-
(ook verkrijgbaar als cadeau)

 Viparr

Matinee arrangement
bestaande uit:
Een matinee film naar keuze (12u - 16:15u), 4 tapas broodjes, een tapas soepje naar keuze en een drankje (tappils/huiswijn/frisdrank/koffie/thee) in het restaurant.

Dit alles voor slechts € 19,50
(ook verkrijgbaar als cadeau)

 matinee

Het 50plus arrangement
bestaande uit:
Een film naar keuze inclusief koffie/thee en cake, met daarbij een drankje (tappils/huiswijn/frisdrank/koffie/thee) in Grand Café Cineac, een lunchplate bestaande uit Italiaanse tomatensoep, een broodje gezond en een broodje kroket.
LET OP: Alleen geldig op dinsdag- en donderdagmiddag.

Dit alles voor slechts € 19,50
(ook verkrijgbaar als cadeau)

 50pluslunch

Het 50plus diner arrangement
bestaande uit:
Een film naar keuze inclusief koffie/thee en cake, met daarbij een 3 gangenmaaltijd bestaande uit een kopje soep, een hoofdgerecht (vlees/vis) en een kopje koffie of een ijsje. Incl. drankje (tappils/huiswijn/frisdrank/koffie/thee) in Grand Café Cineac na afloop van de voorstelling.

LET OP: Alleen geldig op dinsdag- en donderdagmiddag. Tafel beschikbaar tot uiterlijk 18:45 uur.

Dit alles voor slechts € 31,50
(ook verkrijgbaar als cadeau)

 50plusdiner


Arrangementen zijn verkrijgbaar aan de kassa. Bij 3D-voorstellingen geldt een toeslag van € 1,- en bij films langer dan 145 min. een toeslag van € 1,50.

Hoe kan ik een arrangement reserveren?

Het is raadzaam eerst een tafel te boeken in ons Grand Café. Dat kan alleen telefonisch (0251-272474). Uw filmtickets kunt u reserveren via onze website of telefonisch (0900-1213456).

Voordat u gaat eten dient u eerst uw tickets af te halen bij de kassa. Bij het afhalen hoeft u alleen nog maar te vermelden dat u gebruik wilt maken van een arrangement.