Acties

Het Basis arrangement
bestaande uit:
Een film naar keuze, keuze uit de volgende hoofdgerechten: gegrilde kippendijen, saté (twee stokken)  of een vegetarisch gerecht en daarbij een kopje koffie, tappils of fris.

Dit alles voor slechts € 30,00.
(ook verkrijgbaar als cadeau)

 


 

  
 

Het V.I.P. arrangement 
bestaande uit:
Een film naar keuze, met daarbij tappils of wijn of fris of popcorn aan het buffet. In ons Grand Café kunt u een keuze maken uit een voor- of nagerecht en een hoofdgerecht van onze uitgebreide kaart.  Uiteraard onder het  genot van een koffie of tappils of fris. Uzelf een avondje een VIP voelen hoeft niet duur te zijn!

Dit alles voor slechts € 42,50
(ook verkrijgbaar als cadeau)

     
 

Matinee arrangement 
bestaande uit:
Een matinee film naar keuze (12u - 16:15u), 4 Tapas naar keuze. Een Tapas soepje naar keuze en een drankje (koffie/fris/bier/wijn) in in het restaurant.

Dit alles voor slechts € 15,00
(ook verkrijgbaar als cadeau)

     
 

Het 50plus arrangement 
bestaande uit:
Een film naar keuze inclusief koffie/thee en cake, met daarbij een drankje in Grand Café Cineac, een lunchplate Italiaanse tomatensoep, 2 boerenbroodjes met beenham, gegrilde kipfilet en runderkroket voorafgaand aan de voorstelling.

LET OP: Alleen geldig op dinsdag- en donderdagmiddag.

Dit alles voor slechts € 17,00
(ook verkrijgbaar als cadeau)

     
 

Het 50plus diner arrangement 
bestaande uit:
Een film naar keuze inclusief koffie/thee en cake, met daarbij een 3 gangenmaaltijd incl. drankje in Grand Café Cineac na afloop van de voorstelling.

LET OP: Alleen geldig op dinsdag- en donderdagmiddag. Tafel beschikbaar tot uiterlijk 18:45 uur. 

Dit alles voor slechts € 27,00
(ook verkrijgbaar als cadeau)

     


Arrangementen zijn verkrijgbaar aan de kassa. Bij 3D voorstellingen rekenen we een toeslag van € 1,- en bij films langer dan 145 min. een toeslag van € 1,50.

Hoe kan ik een arrangement reserveren?

Het is raadzaam eerst een tafel te boeken in ons Grand Café. Dat kan alleen telefonisch (0251-272474). Uw kaarten kunt u reserveren via onze website of telefonisch (0900-1213456). 
Voordat u gaat eten dient u eerst uw kaarten af te halen bij de kassa. Bij het afhalen van die kaarten hoeft u alleen nog maar te vermelden dat u gebruik wilt maken van een arrangement.