Sla menu over
Filmposter
  • Grof taalgebruik
  • Sex
  • 12 jaar
Genre
Romantiek, Comedy
Hoofdrollen
Plien van Bennekom
Carly Wijs
Matteo van der Grijn
Lengte
106 min
Taal
Nederlands gesproken
Poll

Welke blockbuster wil jij niet missen?

Ladies Only Premiere: Gek van Geluk

Nu in de bioscoop
0.0 (0 stemmen)

Op 29 november kun je de nieuwe Nederlandse komedie 'Gek Van Geluk', van de regisseur van 'Verliefd op Ibiza' en 'Toscaanse Bruiloft', maar liefst een week voor de officiële release al zien bij Cineworld tijdens een exclusieve voorpremière!

Om deze avond extra speciaal te maken krijg je van ons een welkomstdrankje bij binnenkomst en bovendien een waardebon t.w.v. € 33,50 voor verschillende wellness resorts verspreid door het land! En dat alles voor de reguliere ticketprijs van € 9,75 (excl. reserveringskosten € 0,45 per ticket). Wees er dus snel bij want vol=vol!

In Gek van Geluk kruipt Plien van Bennekom in de rol van single moeder Lena. Ze schrijft liefdesliedjes, maar door een gebrek aan romantiek komt er weinig meer uit haar pen. Dan verzint de zangeres en haar beste vriendin Valerie (Carly Wijs) een oplossing: ze huurt een werkloze acteur in om Lena's hoofd ter inspiratie op hol te brengen. Lena valt als een blok voor de aantrekkelijke Hugo (Matteo van der Grijn) en het plan lijkt te slagen. Tot Lena's buik zo vol vlinders zit dat een nieuwe hitsingle wel het laatste is waar ze aan denkt. In een wanhopige poging om Lena alsnog aan het schrijven te krijgen, zet Valerie hun jarenlange vriendschap op het spel laat de waarheid uitkomen.

Reserveren/kopen